Kampen | Captain Sport

SPORTDIENSTKAMPEN

ERVAAR HET INTENS PLEZIER VAN SAMEN SPRINGEN EN SPELEN

Kampen enkel in samenwerking
met sportdiensten

Een uniek spektakel voor kleine superhelden van 3 tot 12 jaar! Tijdens de kampen die we organiseren voor sportdiensten kunnen kinderen zich uitleven op unieke attracties waarop ze oneindig kunnen slieren, springen, klimmen of duiken.

Uiteraard staat de volledige ontwikkeling van het kind centraal en bieden we ook nog tal van andere sportieve activiteiten aan. Zo leren kinderen nieuwe sporten kennen, maar ontdekken ze ook alle sportwaarden: omgaan met winst en verlies, leren opvolgen van gezag en afspraken, vriendschappen opbouwen,…

Neem daar dan nog eens het creatieve aspect bij (knutselen, improviseren, uitvinden) en we hebben een perfect gevuld kamp waarbij ieder kind de superheld in zichzelf kan gaan ontdekken.

Alle kleine superhelden worden opgedeeld in leeftijdsgroepen zodat elk programma steeds gebaseerd is op leeftijd (en mogelijkheden). Hierdoor kunnen alle activiteiten steeds op een veilige manier doorgaan.

Spring mee in het avontuur!

Hoe ziet zo’n samenwerking er uit?

Voorziet Captain Sport:

  • Captain Sport voorziet de materialen
  • De sportdiensten kan kiezen uit een serie thema’s lager – kleuter
  • Captain Sport brengt alle materialen mee (algemeen + thema)
  • Captain Sport vaardigt de begeleiders af

Voorziet de sportdienst:

  • De sportdienst voorziet de promo en inschrijving van de kinderen
  • De sportdienst stelt accommodatie ter beschikking
  • De sportdienst doet de administratieve opvolging, en de opvolging van de ouders

 

Interesse? Contacteer dan nick@captainsport.be voor meer info!

Plezier van bewegen
in groep centraal

De missie van Captain Sport is zeer duidelijk, het zoveel mogelijk in beweging zetten van onze jongste generatie.
Tijdens de sportkampen worden dan ook alle facetten van het ‘plezier van bewegen’ aangesproken, van spelen en springen tot knutselen en zingen.

 

Captain Sport is een organisatie waar je op kan bouwen, neem contact met ons op als sportdienst in en we gaan aan de slag met je vertrouwen!

banner-bidon-alt

Onze Thema’s

Captain Sport…

Expeditie Sydney

Expeditie Sydney

Captain sport is net terug uit Australië en heeft een supercool gamma attracties en sporten meegebracht. We gaan crossen op het springkasteel, we dagen elkaar uit in een wedstrijd American Football en sluiten af met een echte kinder Haka. Be There, mates!
Superheldenstrijd

Superheldenstrijd

Wil jij ook een superheldendiploma net als Captain Sport? Kruip in de huid van jouw favoriete superheld en laat ons zien wat jouw talenten zijn! Geen schrik, de Captain Sport monitoren gaan je wel helpen, zo is iedereen op het einde van de week zeker onze superheld.
Team Speurneus

Team Speurneus

Los de hele week raadsels en puzzels op om het geheim te ontdekken van Captain Sport. Voer de leukste opdrachten uit rond, op, naast en in de zotste springkastelen! Alle opdrachten goed volbracht? Dan ga jij naar huis met een echt speurneuzendiploma!
Zoo Wijs

Zoo Wijs

Houd jij ook zo van dieren en Springkastelen? Dan heeft Captain Sport goed nieuws: Een weekje vol activiteiten op springkastelen in dierenvorm. We hebben ook elke dag een andere safari-expeditie voor jou klaar staan! Help jij Captain Sport alle dieren temmen?
De Olympische Planeet

De Olympische Planeet

Ooit al eens gehoord van de Olympische spelen op springkastelen? We doen turnoefeningen op de leukste springkastelen, oefenen verschillende olympische spelen, knutselen onze eigen olympische medaille, en zoveel meer! Gekker en sportiever kan het niet.
De boel op stelten

De boel op stelten

Leer wandelen met loopklossen of stelten. We maken kennis met echte circusfietsjes, we steken een gekke acrobatenshow in elkaar en doen de zotste kunstjes op het springkasteel. Kortom we zetten de boel op stelten! Na deze week zijn we allemaal een echte circusacrobaat.
Jong-Leren 1, 2, 3

Jong-Leren 1, 2, 3

Captain Sports Jong-Leren 1,2,3 is een week vol sporten en teamwork in, op, rond en met super leuke opblaasbare attracties. Daag je Captain Sport monitoren uit en speel samen het grote één tegen allen spel, teamwork en plezier gegarandeerd!

De Stuntfabriek

De Stuntfabriek

Een spannende week vol leuke kicks en gekke tricks op speciaal ontworpen opblaasbare attracties. Word heer en meester van het springkasteel en toon je fietsskills op onze loopfietsjes. Dat en zoveel meer adrenaline op het Stuntfabriek kamp van Captain Sport.
Into the wild

Into the wild

Buitenspelen staat centraal, punt. We zoeken geschikte locaties waar springkastelen niet het mooie weer maken, maar wel de omgeving, het bos, de maisvelden, de uitgestrekte weiden. In deze week gaan we actief bouwen met bamboe, spelen we kids archery, zoeken we ons evenwicht op de slackline en nog zoveel meer! 

Follow @captainsportfun

Sliding Image Sliding Image
VOLG DE AVONTUREN VAN CAPTAIN SPORT OP SOCIAL MEDIA!