Kampen | Captain Sport

CAPTAIN SPORT KAMPEN

ERVAAR HET INTENS PLEZIER VAN SPRINGEN EN SPELEN SAMEN

Springkastelen
in overvloed

Een uniek spektakel voor kleine superhelden van 3 tot 12 jaar! Op de kampen van Captain Sport kunnen kinderen zich uitleven op unieke attracties waarop ze oneindig kunnen slieren, springen, klimmen of duiken.

Uiteraard staat de volledige ontwikkeling van het kind centraal en bieden we ook nog tal van andere sportieve activiteiten aan. Zo leren kinderen nieuwe sporten kennen, maar ontdekken ze ook alle sportwaarden: omgaan met winst en verlies, leren opvolgen van gezag en afspraken, vriendschappen opbouwen,…

Neem daar dan nog eens het creatieve aspect bij (knutselen, improviseren, uitvinden) en we hebben een perfect gevuld kamp waarbij ieder kind de superheld in zichzelf kan gaan ontdekken.

Captain Sport deelt alle kleine superhelden op in leeftijdsgroepen zodat elk programma steeds gebaseerd is op leeftijd (en mogelijkheden). Hierdoor kunnen alle activiteiten steeds op een veilige manier doorgaan.

Spring mee in het avontuur!

Wat vraagt Captain Sport?

Een week (5 dagen) Captain Sport kamp kost €125*.

Na jouw eerste inschrijving ontvang je een korting van 5%. Deze code kan je gebruiken bij je volgende inschrijving!

Voorziet Captain Sport opvang?

Zeker wel. Voor aanvang van elke dag sportkamp (8u00 – 9u00) en erna (16u00 – 18u00).

Wie zijn onze Captains?

Gekwalificeerde en professionele 18+ Captains die op zoek gaan naar ieders talenten.

Heb je nog vragen voor Captain Sport?

Bekijk onze veel gestelde vragen of stuur gerust een mailtje.

*Afhankelijk van locatie en periode.
FAQ

Algemene voorwaarden

Plezier van bewegen
in groep centraal

Iedere deelnemer krijgt een super deluxe Captain Sport drinkbus mee naar huis! Een funky attribuut die jouw ‘Little Captain’ er tijdens het sporten en spelen aan herinnert om goed te hydrateren.

Bij aanvang van het kamp krijgt iedere deelnemer zijn/haar drinkbus. Deze kan dus tijdens het kamp worden gebruikt.

 

banner-bidon-alt

Onze Thema’s

Captain Sport…

Expeditie Sydney

Expeditie Sydney

Captain sport is net terug uit Australië en heeft een supercool gamma attracties en sporten meegebracht. We gaan crossen op de Football Track, een ‘Rugbybal’ slingeren naar elkaar en een echte kinder Hakka leren. Be There, mates!
Superheldenstrijd

Superheldenstrijd

Wil jij ook een superheldendiploma net als Captain Sport? Bedwing dan de reuze-opblaasbare hindernisbaan, beklim onze Comic Rocket en ga samen met uw vriendjes en vriendinnetjes in het spannende spookkasteel ‘the haunted house’. Geen schrik, de Captain Sport monitoren gaan je wel helpen, zo is iedereen op het einde van de week zeker onze superheld.
Zoo Wijs

Zoo Wijs

Houd jij ook zo van dieren en Springkastelen? Dan heeft Captain Sport goed nieuws: Een weekje vol activiteiten op springkastelen in dierenvorm. Een gekke krokodil waar je door moet kruipen, een reuzengorilla van 6m hoog die heen en weer wiebelt en spelletjes met onze sumo animals. Help jij Captain Sport alle dieren temmen?
De Olympische Planeet

De Olympische Planeet

Ooit al eens gehoord van de Olympische spelen op Springkastelen? Evenwichtsoefeningen op grote opblaasbare Olympische Ringen, leuke raketsporten op een opblaasbare Racketfields en Races op onze Belgische Red Devils Track. En zoveel meer! Gekker en sportiever kan het niet.
Jong-Leren 1, 2, 3

Jong-Leren 1, 2, 3

Captain Sports Jong-Leren 1,2,3 is een week vol sporten en teamwork in, op, rond en met superleuke opblaasbare attracties. Slinger een reuzenbal naar je vriendjes op de Sweeper, verzamel in de comic grabber zoveel mogelijk balletjes en leef je uit op onze junior levende kicker. Voor de jongsten staat er een Rode Duivels springkasteel met een reuzenbal.

De Stuntfabriek

De Stuntfabriek

Een spannend weekje vol leuke kicks en gekke tricks op speciaal ontworpen opblaasbare attracties. Word heer en meerster van het springkasteel en toon je fietsskills op onze loopfietsjes. Dat en zoveel meer adrenaline op het Stuntfabriek kamp van Captain Sport.

Programma

8u-9u: Ochtendopvang en ontvangst kinderen
9u - 10u15: Activiteitenblok 1
10u15-10u30: Pauze met gezond tussendoortje
10u30-12u: Activiteitenblok 2
12u-13u: Middagpauze (eigen lunchpakket) vrij spelen onder toezicht
13u-14u30: Activiteitenblok 3
14u30-14u45: Pauze
14u45-16u: Activiteitenblok 4
16u-18u: Avondopvang met toezicht

SCHRIJF HIER IN

Sliding Image Sliding Image
VOLG DE AVONTUREN VAN CAPTAIN SPORT OP SOCIAL MEDIA!

Inschrijven op nieuwsbrief